title-header

Sinds de oprichting maken we een continue groei door, zelfs tegen de stroom in. Ons geheim? Denken, durven en doen, maar wel degelijk ook met beide benen op de grond blijven staan.

“De hele food sector ligt sterk onder het vergrootglas”, aldus Rob van den Broek. “Een misstapje kun je je gewoon niet veroorloven. En terecht uiteraard. Dat vraagt erom dat je continu alert en up-to-date bent, op alle fronten, zodat je bijvoorbeeld met de laatste stand van techniek in kunt spelen op de veranderende eisen waar onze afnemers mee te maken krijgen.”

Een goed inzicht in de huidige markt en in de ontwikkelingen die zich daar afspelen, nationaal en internationaal, is daarbij onontbeerlijk. Welke kant gaan we met zijn allen op en welke uitdagingen liggen er in het verschiet?

“Die uitdagingen ga je niet alleen aan. Dat doe je als onderdeel van de keten en in samenwerking met de andere spelers in die keten. Dat besef was en is een van onze unieke krachten. Wij willen groeien, kijken altijd vooruit, maar doen dat samen met onze klanten, vanuit het besef dat we een gezamenlijk belang hebben.”