klanten

Onze klanten

Je realiseren dat je een gemeenschappelijk belang hebt. Jij en je klanten. Die insteek hanteren we sinds de oprichting van Broviand. Werken aan je relatie. Continu. Voor elkaar klaar staan. Altijd. Net dat stapje extra zetten om – in kwaliteit enleverbetrouwbaarheid – waar te maken wat je belooft.

Markten van Broviand

Langdurige relaties. We zijn trots op wat die benadering ons heeft gebracht: een goede relatie met onze klanten en leveranciers. Relaties die zelfs al bestaan sinds de oprichting van ons bedrijf. Zowel klanten als ook leveranciers waar je al meer dan 20 jaar mee samen werkt zijn mag je toch gerust partners noemen! We trekken gezamenlijk op en volgen de nieuwe ontwikkelingen in de markt.

1. Industrie

Leveren van hoogwaardige kwaliteitsproducten welke als grondstof worden gebruik voor verdere verwerking. Dit is een dagelijkse gang van zaken voor Broviand.

2. Foodservice

Eindproducten worden geproduceerd volgens de klantspecificaties en hoogste normen. Deze producten zijn klaar om te worden klaargemaakt/gekookt en geserveerd.

3. Retail

Een dagelijkse focus binnen Broviand is het uitsluiten van gezondheids- en voedselveiligheid risico’s.

Broviand B.V.
Brouwer 1 | 5711 LD Someren
The Netherlands | KvK 66378710

Tel. 0031-(0)493 – 49 62 48
Fax 0031-(0)493 – 47 14 59
info@broviand.nl | https://www.broviand.nl

Vers pluimveevlees bewerken tot ingrediënten voor ondernemingen in de vleesverwerkende industrie en de snackindustrie; voor ondernemingen die hoge eisen stellen aan kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid. Dat is de core business van Broviand B.V.